Velkommen til Guldborgsund Kommunes tilskuds- og foreningsportal.
Brugernavn
Password
Oprettelse af bruger
Har du spørgsmål i forbindelse med oprettelse af ny bruger, skal du henvende dig til sekretariatet for Borger & Branding på telefon 54 73 15 00 eller mailadressen borgerogbranding@guldborgsund.dk.
Velkommen til Guldborgsund Kommunes tilskuds- og foreningsportal.
Portalen indeholder en lang række informationer om tilskud, tilskudsansøgninger og -afregninger samt information om alle registrerede foreninger i Guldborgsund Kommune.

Portalen bruges som platform for ansøgninger til en række kommunale tilskud og puljer, herunder:

- tilskud til aftenskoler
- tilskud til foreninger
- Kulturudviklings- og Kulturturismepuljen
- Turisme- og Bosætningspuljen
- Kunstpuljen og Kulturelt samråd - §18 og § 79 puljerne

Læs mere om de enkelte puljer i menuen her til venstre

HUSK!
I henhold til lovgivningen skal alle godkendte foreninger godkende børneattesterklæringen hvert år, uanset om foreningen har med børn og unge under 25 år at gøre eller ej.

Børneattesterklæringen er gældende fra sidste godkendelsesdato og ét år frem. Såfremt erklæringen er udløbet, vil man automatisk blive adviseret om det, så snart man logger ind.

NYHEDER

Se alle nyheder

18-01-2018: Afregning for §18 og §79 er åben

I kan indsende afregning for §18 og §79 puljemidler, bevilget til brug i 201715-01-2018: Der kommer ikke en ekstra ansøgningsrunde vedr. §18 og §79

Der kommer ingen ekstra ansøgningsrunde i år, da der ikke er nogen rest – budgettet er brugt i 1. ansøgningsrunde.11-12-2017: Åbning for ansøgning om lokaletilskud og aktivitetstilskud til godkendte folkeoplysende foreninger.

Der åbnes for ansøgning om lokaletilskud og aktivitetstilskud for godkendte folkeoplysende foreninger mandag d. 18. december 2017

 

OBS! - Sidste rettidige ansøgningsfrist er d. 15. februar 2018.10-12-2017: Åbning for afregning om lokaletilskud og aktivitetstilskud til godkendte folkeoplysende foreninger.

På grund af ændringer i proceduren for afregning af lokaletilskud og aktivitetstilskud, kan vi desværre ikke melde den endelige dato for åbning af afregning ud endnu. - Vi forventer dog, at dette vil ske inden jul.VIDEOVEJLEDNINGER


HVAD ER FORENINGSPORTALEN?


BØRNEATTESTERKLÆRING OG MEDLEMSOPLYSNINGER - SÅDAN GØR DU!


SÅDAN ÆNDRER DU FORENINGSOPLYSNINGER!Øvrige link: